KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Dvanáctiletý chlapec vypadl z okna školy na jihu Čech

Vážná zranění utrpěl v pondělí ráno dvanáctiletý žák po pádu z okna ve třetím patře Základní školy v Netolicích na Prachaticku. Záchranáři ho přepravili do českobudějovické nemocnice, řekl ředitel jihočeské záchranné služby Marek Slabý.


Ředitel Základní školy Netolice Karel Pižl nechtěl o události příliš hovořit. Připustil však, že podle předběžných informací vše nasvědčuje tomu, že chlapec z okna vyskočil úmyslně. "Ale více budeme vědět, až svou práci dokončí kriminalisté, kteří se případem zabývají," řekl Pižl.

"Příčina i průběh této závažné události jsou předmětem vyšetřování. S ohledem na věk poškozeného však nebude policie uvádět žádné další podrobnosti k případu," uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Zraněného chlapce operují lékaři v českobudějovické nemocnici. "Jeho stav je nyní stabilizovaný a je mimo ohrožení života," řekl v 15:00 mluvčí českobudějovické nemocnice Jan Dušek. Další podrobnosti o charakteru a rozsahu zranění podle něj nemocnice už v pondělí nezveřejní.

Na místě zasahovala posádka záchranářů z Prachatic a letecká záchranná služba. "Chlapec utrpěl poranění dolních končetin, páteře, pánve a hlavy," uvedl Slabý.

Podobné případy pádu dětí z oken škol nejsou příliš časté, některé však končí i tragicky. V září 2009 vypadla čtrnáctiletá dívka z okna v prvním patře budovy Základní školy v Bílé Třemešné na Trutnovsku, se zraněními byla převezena do nemocnice.

V lednu 2008 zemřel po pádu z okna školy student holešovského gymnázia - policie vyšetřování případu odložila, protože student podle ní vyskočil z téměř třináctimetrové výšky sám. V dubnu 2007 se po pádu z okna internátu v Třebíči těžce zranil dvacetiletý student z Norska. V říjnu 2006 vypadl z okna toalet ve druhém patře školy v Lovosicích dvanáctiletý školák a těžce se zranil.


(Zdroj: Krimi Zprávy Třebíč)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín