KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Nejdřív pořezal psa, poté chytil pod krkem sanitáře

O pořádný kus práce se bezpečnostním složkám – a nejen jim – postaral psychicky narušený muž z Třebíče. V neděli večer vážně poranil svého psa, druhý den na to ohrozil řidiče sanitky a utekl. Jak ale ubezpečila policejní mluvčí Marcela Lavická, nebezpečí bylo zažehnáno. Policejní psovod násilníka vypátral.


První část smutného příběhu odstartoval v neděli večer nález poraněného psa v třebíčské ulici Zahraničního odboje. Pro středně velkého křížence s řezným poraněním u kořene ocasu si dojeli pracovníci třebíčského útulku.

„Čtyřletý pejsek absolvoval v pondělí odpoledne operaci, veterinární lékař označil jeho zranění za středně těžké s dobou léčení asi 14 dnů. Nyní se tedy budeme snažit o soudní odebrání zvířete majiteli,“ informoval šéf zařízení Petr Ondráček.

Že má poranění psa na svědomí jeho 49letý vlastník, bylo jasné už v neděli, kdy policisté zahájili úkony trestního řízení kvůli týrání zvířat.

Řidiče sanitky chytil pod krkem

„Muž v pondělí dopoledne navštívil svoji ošetřující lékařku, a ta rozhodla o jeho převozu do psychiatrické léčebny v Jihlavě. Nevyžádala si však policejní asistenci a muž, kterému se cestou podařilo odpoutat z lehátka, otevřel okénko přepážky k řidiči sanity, chytil ho pod krkem a za obcí Krahulov ho přinutil zastavit a utekl,“ popsala policejní mluvčí.

Pro policisty se služebním psem ale bylo dostižení nebezpečného muže záležitostí půlhodiny. Muž se schoval na nedalekém posedu. Okamžitě putoval tam, kam měl původně namířeno. K přečinu týrání zvířat, za nějž mu hrozila až dvě léta za mřížemi, mu nyní po násilnickém útěku ze sanity hrozí dvojnásobný pobyt ve vězení za vydírání.


(Zdroj: Krimi Zprávy Třebíč)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOJDA JIŘÍ
* 28.4.1981 pohřešovaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

MLYNÁŘÍK VÁCLAV
* 11.2.1969 pohřešovaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín